Ciclul soarelui de-a lungul anului te va conecta la procesul creator organic din natură și din viața ta
🌛 Ciclul lunii de-a lungul fiecărei luni te va susține să îngrijești ceea ce contează cu adevărat pentru tine.
💫 Semnele zodiacale îți vor lărgi perspectiva conectându-te la energia lor subtilă și contribuția lor în natură.

A fost odată…

Din 2008 în viața mea s-a născut inspirat, deloc planificat, proiectul O zi bună, un proiect de suflet prin care vroiam să le reamintesc abonaților la mesajele OZB să vadă partea frumoasă a vieții; vorba lui Goethe „Să nu laşi să treacă o zi fără să auzi, să vezi sau să citeşti ceva frumos” O zi bună – bucură-te de viață.

Cu timpul am conștientizat că bucuria e în noi și tot mai rar o lăsăm să răsară în viața noastră. Așa s-a transformat în O zi bună – dă viață bucuriei din tine.

Tot acest proces m-a condus în explorări pe tărâmuri interioare și la descoperirea strânsei legături dintre starea noastră și ceea ce experimentăm în viață. Cum să te înțelegi mai bine cu propria persoană a ajuns să îmi fie tema constantă de casă.

Cu cât mi-am permis să mă accept pe mine, să mă îngrijesc de mine, să îmi ascult înțelepciunea interioară, să mă bucur de mine, ceva magic s-a întâmplat și am conștientizat tot mai adesea conectarea care există între toate lucrurile.

În acel moment au venit în viața mea Ritmurile Naturale și practica de a co-crea în armonie cu ele. Cu ajutorul lor am adus în ființă Centrul de reCreație personală Fir de Poveste și am învățat modul organic de a crește nu doar personal ci și propria afacere.

…Și a continuat cu

Calendarul s-a transformat în Cale-în-dar, iar timpii sunt dați de ciclurile soarelui pe parcursul unui an și al lunii pe parcursul unei luni, condimentați cu caracteristicile date de energia semnelor zodiacale.

De curiozitate am căutat în dicționar cuvântul CREȘTERE:

A se mări treptat, a deveni mai mare ca rezultat al proceselor vitale din organism.

Despre aceasta este în primul rând Cale-în-Dar – despre acordarea acelui timp pentru a conștientiza și favoriza procesele vitale creatoare ale ființei tale. De a-ți auzi adevărul și ghidarea interioară. De a-ți simți impulsul creator ce îți animă ființa.

Explorează și tu

Eu te invit și pe tine să înveți, descoperi, alegi să co-creezi cu viața pas cu pas deoarece e tot mai impredictibil ce îți aduce ziua de mâine, darămite să faci planuri cincinale

Cu ce te poți alege tu?

Nu vei mai ținti după vise irelevante, nu te vei mai da peste cap să creezi ceea ce societatea definește ca fiind succes sau ce-ți zici tu că așa ar trebui.

Te vei iniția în a fi o co-creatoare împreună cu viața ta, pas cu pas, conștientizare cu conștientizare.

Conectarea, alinierea și sincronizarea cu ritmurile și ciclurile naturale

  •  îți susține dansul pe ritmul adevăratului tău potențial interior
  • te susține în conectarea mai profundă cu NATURA TA INTERIOARĂ și procesul organic al creșterii și transformării continue
  • te invață să observi și să te deschizi la ce e viu și în mișcare în natură și în tine în orice moment
  • te ajută să devii mai ritmică, echilibrată, capabilă de a-ți aduce creațiile în formă cu intenție
  • te face mai receptivă la propriile ritmuri, și astfel îți auzi cu mai multă ușurință adevărul și ghidarea din interior
  • îți aduce mai multă liniște în viața de zi cu zi
Călătorii reCreatoare