O explorare în sus și în jos pe cele 7 chakre personale cu intenția de a alina părți din noi ce se protejează excesiv de viață și a ne culege perlele de inspirație.

O MICĂ INTRODUCERE

Chakrele sunt un pod curcubeu de frecvențe, perspective, metafore, portaluri, lumină cu potențial de trezire.

Sunt stadii ale conștiinței, lentile prin care percepem lumea, programe prin care operăm în călătoria evolutivă și a manifestării.

Ele servesc ca o hartă energetică ce ne aduce o mai mare conștientizare a limitărilor noastre dar și a potențialului pentru evoluția proprie.

Pe chakre în sus – Curentul eliberator – Copacul Cunoașterii

E călătoria fizică a Trezirii, de la rădăcină la coroană

Pe parcursul ei ești invitată să vezi și să-ți accepți propriile pofte, puterea și potențialurile de a folosi tot ce are viața să îți ofere pentru a-ți evolua natura dincolo de ceea ce cunoști.

E calea mortalității unde cele două energii feminin masculine vor învăța ca parteneri și vor căpăta perspective prin blocaje, limitări și dorințele de eliberare.

Această călătorie te deschide la perspectivele lumii tale fizice, limitatoare.

Ești în această călătorie ori de câte ori te afli în proces de învățare, muncit sau luptat cu un aspect al experienței tale fizice de viață.

Prin această călătorie activezi înțelepciunea și noile perspective.

Pe chakre în jos – Curentul manifestator – Copacul Vieții

E călătoria spirituală a Căutătorului, de la Coroană la Rădăcină, exprimarea deplină a darurilor noastre înnăscute și manifestarea menirii spirituale prin binecuvântări și grație fizică.

Pe parcursul ei ești invitată să descoperi tot ce e asociat cu imortalitatea, iluminarea, ființa eternă.

Această călătorie te deschide la perspectivele lumii universale, expansive.

Ești pe calea vieții când ești în proces de înțelegere, când ai o stare de realizare a binecuvântărilor sau o trezire bruscă.

Cele două căi fac parte din aceeași experiență ce cuprinde atât individualul cât și universalul, manifestatul și nemanifestatul, materia și spiritul. Fiecare are nevoie de cealaltă pentru a fi pe deplin relevantă.

Folosind experiențele vieții ca un studiu personal, practic, înveți să evoluezi prin viață și să capeți conștiință care te va susține dincolo de nivelul la care a fost capabil sufletul tău la venirea în corpul fizic.

Munca cu chakrele poate fi în același timp o experiență provocatoare dar și plină de satisfacții.

Prima cale este cea pe curentul eliberator, de la rădăcină la coroană, o cale a studiului de sine și trezirii. Mergând pe această cale înveți să identifici, să-ți asumi și să disipezi limitările și energia blocată. Acestea pot avea la bază energia pe care ai adus-o cu tine în această viață, viața intrauterină, povestea și/sau ordinea nașterii, familia, cultura, precum și convingeri dobândite și experiențele tale de viață.

Pe măsură ce dobândim măiestrie pe această cale începem să ne familiarizăm cu curentul vindecător, miraculos al manifestării. Învățăm să ne folosim chakrele ca un mod de a aduce tipare de vindecare în dezechilibrele rămase și pornim tiparele de integrare și co-creare cu energia vieții.

Diversele moduri în care facem față experiențelor vieții pot conduce la compensare prin exces energetic sau evitare prin deficit energetic în anumite chakre.

Cele 4 abordări de bază în munca cu chakrele sunt centrarea, activarea, vindecarea, curățarea.

Centrarea – pentru a reduce excesul de energie
Activarea – pentru a rezolva deficiențele
Vindecarea – pentru integrarea interiorului la exterior
Curățarea – integrarea exteriorului la interior

Pentru această călătorie ne vom focusa pe Vindecare -Alinarea rănilor interne

Rănile interioare contribuie la exces sau deficiență în centri energetici provenind din interior.

Rănirea este un simptom al unor experiențe trecute ce ne limitează creșterea prezentă, capacitatea de a acționa și potențialul viitor.

E ca și cum ai avea în tine un „martor al adevărului” ce validează ceea ce s-a întâmplat, scutindu-te astfel de a trece prin efortul de trezire, asumare și integrare a ceea ce s-a întâmplat.

Vindecare aduce orice tristețe, distorsiune, atașament față de rănile tale în perspectivă, vindecând ceea ce te rănește și restaurând abilitatea ta de a-ți cunoaște potențialul și scopul.

Creează un spațiu sigur pentru ca tu să-ți poți aprecia potențialul tău pe calea ta.

La tine ce răsare acum la început de călătorie? Este ceva concret din viața ta ce se dorește explorat, este o mantră ce te inspiră, o intenție de a materializa ceva?

Creează, de simți și este posibil, un loc dedicat pentru această explorare – un altar, un caiet-jurnal – care să îți mențină focusul pe cele 14 zile.

Amintește-ți de fiecare dată că, deși participăm de oriunde am fi, în ritmul nostru, suntem împreună în această călătorie.

Fii o exploratoare relaxată a ceea ce răsare în conștiința și experiența ta. Folosește orice modalitate de artă reCreatoare (dans, cântat, colorat, pictat, colaje, cuvinte…) pentru a capta subtilitățile, necuvintele.

Vor fi 14 zile cu idei crețe să te inspire. Poate le vei parcurge în ritm pe toate, poate pe unele le vei sălta sau poate doar unele din ele te vor chema. Totul este perfect așa cum este. Măiestria e la tine. Tu știi deja cum să te înțelegi mai bine tu cu tine. Încrede-te în sufletul tău și va fi bine

Să punem energia creatoare în mișcare