Ziua 1 @ Perla de Suflet Vindecat

Îți trimit un zâmbet larg și o îmbrățișare cu drag! Ia-ți timpul de a veni cu totul aici, în prezent. Eliberează pentru moment tot ce a fost până acum și ce va să fie. E o călătorie în afara timpului, în infinitul vieții. Ești aici, tu cu tine, iubită, apreciată și susținută de întreg, de viață. Asemeni ție, și alte steluțe creatoare săvărșesc această călătorie. Să ne fie cu blândețe și bucurie de bine.

Explorezi Rădăcina Materiei

Vindecarea la nivelul chakrei rădăcină poate merge încet. Ia-ți timp să simți și să integrezi efectele. Ea reprezintă fundația în lucrul cu toate celelalte chakre – mereu reîntoarce-te la rădăcină pentru a ancora schimbările pozitive, pentru a simți siguranța.

Onorează ritmul lent al culorii roșii.
E chakra unde cel mai adesea oamenii se blochează.
Ori de câte ori stagnează ceva în viața lor, întotdeauna e în legătură cu chakra rădăcină.
E centrul ce ne trage înapoi, dar la nivelul acestei chakre nu e un lucru rău.

E important să înveți să îți menții liniștea, centrarea de-a lungul disconfortului de a te simți blocată.

Nu uita, această chakră vizează însăși existența ta, nu te va lăsa să te miști până nu îți vei fi învățat lecțiile de căpătâi. Și cel mai adesea nu sunt cele ce par atât de evidente sau acolo unde le cauți cu logica.

De îți folosești de exemplu puterea voinței pentru a forța lucrurile, până la urmă vei fi trasă înapoi în vechile obiceiuri. Poți simți umilință sau smerenie în acest proces în care e nevoie să te prinzi de ce e cu adevărat nevoie ca să poți avansa dincolo de Rădăcină.

Cultivă-ți răbdarea pe parcursul muncii lente a vieții.

Lucrurile ce apar din chakra rădăcină o fac de regulă pentru ca să înveți să renunți la fricile tale și să îmbrățișezi o răbdare mai mare în toate circumstanțele fundamentale ale vieții tale.

Toate celelalte chakre lucrează prin centrul rădăcină pentru a asigura împământare, siguranță, stabilitate și pace pentru toți ceilalți centri energetici.

Întâlnirea Spiralelor de energie în Centru Rădăcină

Energia Coroanei în Centrul Rădăcină E poarta dintre Cer și Pământ. Aici se naște dorința de experimentare a lumii fizice și de individualizare.

Energia Intuiției în Centrul Rădăcină Ceea ce conștientizăm în Rădăcină ne învață să stăm cu ceea ce este până vine timpul potrivit. Folosindu-ne de liniștea elementului Pământ ne va ajuta intuiția și centrarea

Energia Gâtului în Centrul Rădăcină Aici e locul comunicării non-verbale/pre-verbale. Preluăm înăuntru sau exprimăm în afară prin mediul fizic înconjurător și ce acesta spune.

Energia Inimii în Centrul Rădăcină Aici e casa Mamei Natură ce poate fi incredibil de vindecătoare. Oferă un loc fizic ce face spiritul să se simtă acasă în corp, dând naștere sufletului.

Energia Solară în Centrul Rădăcină Să stai centrată, puternică și împământată în propria putere. Când lucrează ca una, nu sunt multe lucruri care să le poată destabiliza.

Energia Sacrală în Centrul Rădăcină Centrul Rădăcină conține locul fundamental precum o piatră de temelie pentru toate mișcările jucăușe, precum centrul unei roate din parcul de distracție cu călătoria circulară în jurul lui.

În sus pe chakra rădăcină – curentul eliberator – copacul cunoașterii – trezirea

Aici înveți dreptul tău de a exista. Simți dorința de a te trezi. Cuprinde întreaga materie fizică. Rulează convingerile de supraviețuire înrădăcinate. E legată de subcurenții generaționali.

Când ești pe această cale parcă ai un simț scăzut al echilibrului și de regulă nu prea îți dorești să îți asumi responsabilitatea pentru viața ta.

Judeci totul din perspectiva sinelui și adesea ai dificultăți în a discerne ce acțiuni vor conduce la armonie și care vor genera dizarmonie.

Pe această cale vei ajunge până la urmă ca prin experiențe și durere să percepi ce are valoare și ce nu are. Până nu avansezi dincolo de acest centru însă, nu prea vei putea integra cele descoperite întrucât nu știi cine vei fi dacă nu mai ești limitată de circumstanțele curente (coroana) și nu te poți mișca să înveți ceva diferit (sacral)

Aspecte ale energiei

Rădăcini

 1. Exces – Obezitate
 2. Deficiență – Deconectare de la corp
 3. Echilibru – Sănătate bună

Sănătate

 1. Exces – Mâncat prea mult
 2. Deficiență – concentrare slabă
 3. Echilibru – confortabilă în corp

Împământare

 1. Exces – stocare excesivă a lucrurilor fizice
 2. Deficiență – Disciplină slabă
 3. Echilibru – Vitalitate

Acasă

 1. Exces – fixare pe material
 2. Deficiență – lipsă notabilă în greutate
 3. Echilibru – stilul de trai potrivit

Îngrijire

 1. Exces – Lăcomie
 2. Deficiență – Dificultăți financiare
 3. Echilibru – Stabilitate

Familie

 1. Exces – Granițe rigide
 2. Deficiență – Granițe slabe
 3. Echilibru – Simț al încrederii în lume

Încredere

 1. Exces – Frica de schimbare
 2. Deficiență – Dezorganizare cronică
 3. Echilibru – Prosperitate

Prosperitate

 1. Exces – dependența de siguranță
 2. Deficiență – teamă
 3. Echilibru – Simț al siguranței și protecției

Sănătate

 1. Exces – lene
 2. Deficiență – anxietate
 3. Echilibru – bine împământată

Adecvare

 1. Exces – Leneș
 2. Deficiență – Neliniștit

Granițe

 1. Exces – Oboseală

Ajută în vindecare

 • Munca cu corpul
 • Îmbrățișările
 • Yoga Asana
 • Aprecierea susținerii autentice
 • Atitudine de smerenie

Coroană-Rădăcină echilibrarea euforiei divine și liniștitoarea apreciere fizică. echilibrarea manifestării aspectelor feminin masculine

Intuiție-Rădăcină curățarea energiei tale de negativitatea ce blochează abundența de a ajunge fizic la tine, deoarece tu nu poți conceptualiza o situație diferită de cea curentă.

Gât-Rădăcină găsește modul potrivit ție de a comunica mai mult din adevărul tău fundamental. Observă dacă ești obsedată de a spune oamenilor cine ești mai degrabă decât pur și simplu a fi cine ești.

Inimă-Rădăcină Echilibrează ritmul inimii tale. Adoptă o atitudine de respect, reverență, devoțiune. Cultivă iubirea, conexiunea. Vindecă energiile feminin-masculine.

Solar-Rădăcină Cultivă Maiestatea Calmului – cum să stai neafectată, negrăbită, neînfricată în propria ta putere. https://www.youtube.com/watch?v=1utaJQ9AIhU

Sacral-Rădăcină Echilibrarea energiei sexuale, creative – excesivă ca urmare a nefiind împământată în corp (ulei esențial Ylang Ylang) sau deficitară în cazul frigidității (ulei esențial Iasomie).