Ziua 3 @ Perla de Suflet Vindecat

Îți trimit un zâmbet larg și o îmbrățișare cu drag! Ia-ți timpul de a veni cu totul aici, în prezent. Eliberează pentru moment tot ce a fost până acum și ce va să fie. E o călătorie în afara timpului, în infinitul vieții. Ești aici, tu cu tine, iubită, apreciată și susținută de întreg, de viață. Asemeni ție, și alte steluțe creatoare săvârșesc această călătorie. Să ne fie cu blândețe și bucurie de bine.

Explorezi schimbarea

Când lucrezi la Chakra Solară, există un singur lucru pe care poți conta – schimbarea. Aducerea acestui centru în echilibru integrativ, împuternicește munca la toți ceilalți centri.

Nu fi surprinsă dacă lucrurile își schimbă direcția către ce e mai ușor pentru tine ca să stai în puterea ta.

Munca la acest nivel este să te ajute în a face schimbările, în a-ți schimba energia și în a te susține în transformare.

Ea se poate întinde de a la a transforma apatia în acțiune, care va putea apoi evolua în empatia Centrului Inimă, deoarece deja vei avea experiența de la nivelul Centrului Solar și poți înțelege cum e.

E important să stimulezi mintea în a motiva corpul pentru acțiune și acceptare.

Aici explorezi efortul/conflictul când vine vorba de putere asupra altora, de manipulare și de trădare din partea celorlalți, precum și un spectru larg al transformării și schimbării tale.

Găsește modalitățile ce ți se potrivesc pentru a integra mai mult fără supra-efort, și calea cea mai curgătoare de învățare, schimbare și realizare.

Una dintre interfațele ce te pot ajuta este să respiri aroma unui ulei esențial/bețișor parfumat și să transformi ceea ce simți în altceva, aducându-i îmbunătățire.

Lucrurile care se ivesc aici, o fac de regulă pentru a te învăța să iei o poziție, să îți asumi cine ești și să te eliberezi de rușinea din viața ta ce apare din folosirea distorsionată a puterii.

Toate celelalte energii lucrează în acest centru pentru a transforma potențialul crud în motivație energetică, rafinare și metamorfoză.

Întâlnirea Spiralelor de energie în Centru Solar

Energia Sacrală în Centrul Solar Mișcarea din Centrul Sacral aprinde focul puterii voinței de a o transforma în împuternicire personală.

Energia Rădăcină în Centrul Solar Rădăcina te ajută să stai centrată și să-ți folosești puterea personală pentru a te da la o parte din propria ta cale.

Energia Coroanei în Centrul Solar Curăță ego-ul în schimbul inspirației venită din natura ta interioară creatoare

Energia Intuiției în Centrul Solar Aici sălășluiește puterea de a fi la locul potrivit la timpul potrivit. 

Energia Gâtului în Centrul Sacral  Abilitatea de a sta centrată, puternică în adevărul a cine ești, onorând adevărul din ceilalți, fără nevoia de a-i controla.

Energia Inimii în Centrul Solar  A acționa motivată de iubire nu de putere și control, aici adevărata putere este mărită și iubirea adevărată începe

În sus pe chakra solară – curentul eliberator – copacul cunoașterii – trezirea

Aici înveți valoarea împuternicirii. Asumarea responsabilității pentru cale. E începutul transformării. E locul unde poți schimba convingeri și comportamente înrădăcinate, dogmatice.

Când ești pe această cale începi să  realizezi că mai este o realitate alternativă. Apare interesul în spiritualitate și cauzele spirituale când faci referire la propriile convingeri, dar încă tind să fie la nivel de gândire dogmatică.

Orientarea către sine scade din intensitate. Interesul rămâne încă materialistic și orientat către plăcere, cu un simț al datoriei, reușitelor și îndreptățirii pentru conviețuirea virtuasă în relații cu ceilalți.

Propria valoare derivă din comparație.

Aspecte ale energiei

Energie

 1. Exces – Agresivă
 2. Deficiență – Scăzută
 3. Echilibru – Responsabilă & de încredere

Autonomie

 1. Exces – Înșelătoare
 2. Deficiență – Voință Slabă
 3. Echilibru – Autodisciplină echilibrată

Individualizare

 1. Exces – Sete de putere
 2. Deficiență – Ușor de manipulat
 3. Echilibru – Capabilă să faci față provocărilor

Voință

 1. Exces – Atracție față de sedative
 2. Deficiență – autodeisciplină scăzută
 3. Echilibru – Voință eficace

Respect de sine

 1. Exces – Istericale temperate
 2. Deficiență – Pasivitate
 3. Echilibru – Valoare de sine

Pro-activitate

 1. Exces – Inceputuri violente
 2. Deficiență – Slab în a continua ce ai început
 3. Echilibru – Ego echilibrat

Putere

 1. Exces – Încăpățânare
 2. Deficiență – Stimă de sine scăzută
 3. Echilibru – O personalitate caldă

 

 1. Exces – Ambiții
 2. Deficiență – Mijlocul corpului colapsat
 3. Echilibru – Încredere

 

 1. Exces – hiperactivitate/competitivitate
 2. Deficiență – Rece emoțional/fizic
 3. Echilibru – Spontaneitate

 

 1. Exces – Aroganță
 2. Deficiență – Digestie slabă
 3. Echilibru – Simțul umorului

 

 1. Exces – Dominantă
 2. Deficiență – Atracție față de stimuli

 

 1. Exces – Foame de putere
 2. Deficiență – Mentalitate de victimă

 

 1. Exces – Nevoia de a avea dreptate
 2. Deficiență – A da vina pe ceilalți

 

 1. Exces – Manipulatoare
 2. Deficiență – Nu te poți baza

Ajută în vindecare

 • Stat la soare
 • Aprecierea puterii tale interioare

Sacral-Solar Treci printr-un proces de 6 săptămâni de  practici în care să poți observa în timp schimbarea în tine și în ceilalți.

Rădăcină-Solar Energia susținătoare a pământului relaxează un Centru Solar excesiv în control, activează energia puterii personale, stabilizează schimbările pozitive și crează un imprint al lucrurilor bune ce se întâmplă așa încât să-ți fie mai natural să atragi lucruri bune în viața ta. Urmează tradițiile bune de familie și întrerupe-le pe cele nesănătoase.

Coroană-Solar Studiul spiritualității

Intuiție-Solar curățarea câmpului energetic astfel încăt oportunitățile să te găsească și tu să le poți recunoaște când apar. Te ajută să-ți cureți și vezi calea..

Gât-Solar Când corpul tău e suficient de relaxat e ușor să-i simți adevărul, iar el îți spune răspicat adevărul a ceea ce se întâmplă de fapt cu tine.

Inimă-Solar Liniștirea inimii în centrul solar ajută o inimă rănită, ce jelește precum și o inimă ce a încercat din răsputeri.