Ziua 4 @ Perla de Suflet Vindecat

Îți trimit un zâmbet larg și o îmbrățișare cu drag! Ia-ți timpul de a veni cu totul aici, în prezent. Eliberează pentru moment tot ce a fost până acum și ce va să fie. E o călătorie în afara timpului, în infinitul vieții. Ești aici, tu cu tine, iubită, apreciată și susținută de întreg, de viață. Asemeni ție, și alte steluțe creatoare săvârșesc această călătorie. Să ne fie cu blândețe și bucurie de bine.

Explorezi înflorirea

Când lucrezi cu inima va deschide onestitatea și autenticitatea tuturor centrilor. Toate potențialurile pentru creștere și rodire sunt plantate la inima corpului, minții și sufletului. Singurul motiv pentru care inima se închide are legătură cu deconectare în ceilalți centri energetici. Inima, eliberată, întotdeauna va înflori, întotdeauna va conduce din cel mai autentic loc.

Scopul muncii la această chakră este aducerea în echilibru. Sentimentul de integritate e ceea ce va deschide potențialul în toate chakrele.

Ea ajută la deschiderea ființei și la pecetluirea vindecării făcute. Inima este punctul central al sufletului. Munca de aici afectează fluxul energiei atât în chakrele inferioare cât și în cele superioare. Când inima e aliniată și în echilibru, toți ceilalți centri vor răspunde de asemenea muncii făcute.

Lucrurile ce ies la suprafață la Chakra Inimii o fac de regulă pentru a te învăța să îmbrățișezi din suflet tot ce are viața să te învețe și schimbă jalea ta pe o atmosferă de recunoștință, respect și Iubire.

Toate chakrele lucrează prin acest centru pentru a oferi intercalat afinitate, echilibru și iubire călătoriei.

Întâlnirea Spiralelor de energie în Centru Inimii

Energia Solară în Centrul Inimii  Puterea Iubirii are capacitatea de a transcende justificările Ego-ului

Energia Sacrală în Centrul Inimii Mișcarea inimii de la jale la jucăușenie. A aduce în echilibru distracția, creativitatea și sexualitatea

Energia Rădăcină în Centrul Inimii Iubirea de mamă, echilibrarea în natură prin împământarea corpului

Energia Coroanei în Centrul Inimii Recunoașterea susținerii din planurile subtile, iubirea eternă și conexiunile ce transcend

Energia Intuiției în Centrul Inimii A te conecta la inimă pentru a discerne când e timpul să dai sau să primești iubire, precum și echilibrul pe care îl aduce inima

Energia Gâtului în Centrul Inimii  Limbajul iubirii, unde spui și auzi adevărul conștient al inimii

În sus pe chakra inimii – curentul eliberator – copacul cunoașterii – trezirea

Aici sălășluiește potențialul nealterat. Înveți echilibrarea a da – a primi. Treci de la codependențe la parteneriate. Îți înveți propriile ritmuri. Cauți miezul lucrurilor.

Când ești pe această cale ești mai conștientă de influențele acțiunilor tale și multiplele ramificații. Începi să înțelegi iubirea necondiționată și cauți să te detașezi de iluziile despre realitate. Începi să recunoști că viața poate fi experimentată și ca pe o separare ostilă și ca pe o unime liniștitoare. E mai ușor să nu cazi pradă exceselor provenite din nevoile instinctive, inconștiente.

Aspecte ale energiei

Iubire

 1. Exces – Co-dependență
 2. Deficiență – Retras/nesocial
 3. Echilibru – plină de compasiune

Echilibru

 1. Exces – Granițe slabe
 2. Deficiență – rece/critică
 3. Echilibru – iubitoare

Iubirea de sine

 1. Exces – cu pretenții
 2. Deficiență – nu te tolerezi pe tine
 3. Echilibru – empatică

Relații

 1. Exces – lipicioasă
 2. Deficiență – prejudecăți
 3. Echilibru – centrată în iubirea de sine

Intimitate

 1. Exces – Geloasă
 2. Deficiență – Frică de intimitate
 3. Echilibru – altruistă

Exprimare

 1. Exces – Supra-sacrificare
 2. Deficiență – frica de relații
 3. Echilibru – în pace

A primi

 1. Exces – 
 2. Deficiență – lipsă de empatie
 3. Echilibru – echilibrată

Devoțiune

 1. Exces – 
 2. Deficiență – Narcisism
 3. Echilibru – un bun sistem imunitar

Ajută în vindecare

 • Masajul mâinii
 • Practica compasiunii
 • Practici de echilibrare
 • Aprecierea ritmului propriu inimii tale pentru vindecare

Solar-Inimă Curajul de a fi vulnerabilă

Sacral-Inimă Timp de îngrijire. Ieși din rutină și mișcă-te într-o direcție ce te hrănește. Găsește ce te eliberează de oboseală, te revigorează, îți face plăcere, te ajută să dormi liniștită.

Rădăcină-Inimă Uleiul de trandafir masat pe tălple picioarelor reglează ritmul inimii. Sporește sentimentul de devoțiune.

Coroană-Inimă Când ceva te preocupă legat de cineva drag (fie viu, fie plecat) respiră adânc din inimă. Poți trimite energie inimii tale să îi protejeze, să le aducă confort, vindecare. E posibil să simți și un răspuns iubitor din partea lor.

Intuiție-Inimă contopirea celor două energii pentru a avea conștientizări din inimă/iubitoare

Gât-Inimă A învăța modurile diferite prin care folosim iubirea să comunicăm unul cu altul ne poate ajuta să interpretăm mai ușor intențiile de iubire ale celor din jurul nostru. Cele 5 limbaje ale iubirii poate fi o sursă. De asemenea a învăța despre cele 3 Gunas și 3 Doshas ca un mod de a descoperi comunicarea la nivelul inimii atât pentru a te înțelege tu pe tine, cât și pentru a fi înțeleasă de ceilalți poate fi un proces vindecător pentru inimă.