Ziua 5 @ Perla de Suflet Vindecat

Îți trimit un zâmbet larg și o îmbrățișare cu drag! Ia-ți timpul de a veni cu totul aici, în prezent. Eliberează pentru moment tot ce a fost până acum și ce va să fie. E o călătorie în afara timpului, în infinitul vieții. Ești aici, tu cu tine, iubită, apreciată și susținută de întreg, de viață. Asemeni ție, și alte steluțe creatoare săvârșesc această călătorie. Să ne fie cu blândețe și bucurie de bine.

Explorezi deschiderea adevărului

Călătoria în acest centru  deschide adevărul în toate chakrele. Cu eliberarea și claritatea precum tăcerea de la finalul unui cântec, sau după ce povestea adevărată s-a spus în sfârșit, energia poate purcede fie în sus prin centrii spirituali, rafinată, fie aducând binecuvântări în planurile fizice, începând cu inima.

Munca de aici este pentru purificare: ascultarea a ceea ce se petrece cu adevărat și spunerea adevărului tău în gânduri și fapte. Prin aceasta creezi o cale pentru libertate la toate straturile.

Centrul gâtului este despre abilitatea tuturor centrilor de a transmite o vibrație clară, onestă ce se potrivește cu ceea ce se petrece cu adevărat. Prin curățarea spațiului energetic aduci în mai mare aliniere ceea ce e în interior cu ceea ce arăți în exterior.

Purifică emoțiile ce nu mai sunt în integritate cu cine ești tu cu adevărat și congestia fizică din centri superiori.

Scopul muncii la acest centru este ca tu să poți fi capabilă să spui de bine.

Lucrul care îți va da cea mai mare capacitate de a veni în aliniere e a deveni onestă despre modul în care lucrurile sunt, simțind calea ta către un loc mai bun, făcând ceva în legătură cu asta din tot sufletul și curățând tot ce e ne-esențial.

Odată ce lucrezi cu practicile de purificare, capeți perspective ce uneori pot fi ca o palmă peste față ce te trezesc la realitate.

Munca de aici aduce toți ceilalți centri în armonie vibrațională.

Lucrurile care apar la acest centru de regulă ies la suprafață pentru a te învăța să trăiești mai onest, să te purifici de minciuni și povești pe care ți le-ai tot spus și să permiți adevărului a cine ești să scoată vibrațiile tale bune la suprafață.

Chakrele lucrează în acest centru pentru a realiza comunicarea dintre centrii la strat vibrațional atât în ce privește asimilarea, cât și exprimarea.

Întâlnirea Spiralelor de energie în Centru Gâtului

Energia Inimii în Centrul Gâtului  Când inima e aliniată cu adevărul vorbim și ascultăm cu intenția de a iubi și a avea îngredere

Energia Solară în Centrul Gâtului  Cele două energii împreună spun și fac ce spun cu ușurință.

Energia Sacrală în Centrul Gâtului Curățarea căii prin onestitate emoțională, ascultarea sentimentelor și comunicare

Energia Rădăcină în Centrul Gâtului Am încredere că vibrația pe care o emit se potrivește adevărului meu. Stau în integritate în prezența vibrației celorlalți.

Energia Coroanei în Centrul Gâtului Canalizarea înțelepciunii, rostirea adevărurilor esențiale ce transcend dimensiunile și stau ca mărturie

Energia Intuiției în Centrul Gâtului E nevoie de purificare spunând adevărul în legătură cu ceea ce percepi pentru a întrezări conștiința pe măsură ce intri în centri superiori

În sus pe chakra gâtului – curentul eliberator – copacul cunoașterii – trezirea

Aici înveți când să vorbești, când să asculți. Înveți de unde provine vocea ta. Capeți perspective asupra adevărului tău. Vorbitul cu voce tare ajută în realinire/ purificare. Începe munca cu creativitatea conștientă.

Când ajungi pe această cale vrei ca viața de afară să fie în armonie cu convingerile tale interioare. Ești mai conștientă de actualizarea sinelui tău. Începi încorporarea iubirii necondiționate/acceptării în viața ta ridicându-te dincolo de învinovățire și judecare.

Devii conștientă de zonele tale de ignoranță fără a te rușina de asta și de nivelul de conștiință eliberat de ego.

Accepți mai ușor ceea ce e și ești pe calea dezvoltării minții detașate.

Meditația, reflectarea atenția conștientă sunt practici uzuale.

Aspecte ale energiei

Comunicare

 1. Exces – Vorbăreață
 2. Deficiență – Frica de a vorbi
 3. Echilibru – voce rezonantă

Creativitate

 1. Exces – Inabilitatea de a asculta
 2. Deficiență – Voce slabă
 3. Echilibru – un bun ascultător

Ascultare

 1. Exces – slabă înțelegere auditivă
 2. Deficiență – dificultatea de a pune în cuvinte
 3. Echilibru – un bun simț al ritmului

Rezonanță

 1. Exces – Bârfă
 2. Deficiență – Introvertire
 3. Echilibru – Comunicare clară

 

 1. Exces – Voce dominantă
 2. Deficiență – Timiditate
 3. Echilibru – Trăit creativ

 

 1. Exces – Întrerupe
 2. Deficiență – Ton surd
 3. Echilibru – 

 

 1. Exces – 
 2. Deficiență – Ritm slab
 3. Echilibru – 

Ajută în vindecare

 • Masajul gâtului
 • Păstrarea unui jurnal/blog
 • Scris/citit poezie
 • Aprecierea realității adevărului tău

Inimă-Gât Deschide bucuria inimii de a urca și a exprima centrul gâtului

Solar-Gât Devino conștientă de persoanele ce ți-au luat puterea. Pentru a-ți revendica puterea și a spune adevărul tău e nevoie de onestitate și curaj

Sacral-Gât Când nu îți comunici sentimentele sau nu îți cunoști adevărul profund, corpul tău e cel ce preia și transmite mesajul prin simptome fizice.

Rădăcină-Gât Munca cu istoricul familie, scris onest în jurnal pentru a învăța adevărul despre proveniența ta.

Coroană-Gât Îți potrivești vibrația cu binele înalt cântând mantre, cântece devoționale sau inspiraționale, având mintea deschisă și într-un spațiu de neutralitate.

Intuiție-Gât când ești oarbă la ce e mai bine pentru tine, e greu să auzi ce îți spun alții, însă uneori, cel mai clar răspuns îl primești în vise. Să ai ceva de notat lângă pat sau cânt mai ai obiceiul de a visa cu ochii deschiși. E important să notezi imediat ce îți vin, înainte de a trece la altceva. Cu cât urmezi mai lung această practică cu atât mai active vor deveni visele tale.