Ziua 6 @ Perla de Suflet Vindecat

Îți trimit un zâmbet larg și o îmbrățișare cu drag! Ia-ți timpul de a veni cu totul aici, în prezent. Eliberează pentru moment tot ce a fost până acum și ce va să fie. E o călătorie în afara timpului, în infinitul vieții. Ești aici, tu cu tine, iubită, apreciată și susținută de întreg, de viață. Asemeni ție, și alte steluțe creatoare săvârșesc această călătorie. Să ne fie cu blândețe și bucurie de bine.

Explorezi granița dintre dimensiuni

Aici lucrurile pot fi ușor distorsionate înainte de a avea capacitatea de a realiza ceea ce se întâmplă. Centrul intuiției poate aduce conștientizări în toate chakrele, ca simboluri pentru o realitate mai mare. Toate chakreke pot vedea intuitiv.

Munca aici se face cu straturile energetice profunde ale corpului. E poarta către experiențele vizionare în alte dimensiuni și planuri psihice.

Centrul intuiției este despre a-ți dezvolta al șaselea simț, cunoașterea interioară, abilitatea de a vedea ceea ce e nevăzut. Ori de câte ori capeți perspective în celelalte chakre este darul centrului intuiției.

Energia acestui centru este puternică și nu îi place supra solicitarea de niciun fel. Ori de câte ori folosești discernământul și moderația în munca cu chakrele, folosești darul primar al chakrei intuiție.

Lucrurile ce apar aici ies la suprafață pentru a te ajuta să înveți să ai încredere în al șaselea simț, să dai la o parte iluziile, pe măsură ce discerni diferența dintre timpul potrivit și timpul când e copt.

Centrul intuiției este poarta dintre dimensiuni ce deschide o viziune mai amplă în toate celelalte chakre pentru discernământ și aliniere.

Întâlnirea Spiralelor de energie în Centru Intuiției

Energia Gâtului în Centrul Intuiției Te ajută să percepi limbajul tău și al celorlalți

Energia Inimii în Centrul Intuiției  Permițând inimii să conducă aduci echilibru darurilor intuitive. Invocarea ghidării și protecției pentru cei dragi

Energia Solară în Centrul Intuiției  A simți când să alegi inițiativa/cauza, îndreptându-te către un rezultat clar fără efort excesiv. A vedea consecințele acțiunilor.

Energia Sacrală în Centrul Intuiției Folosește viziunea creativ, fiind atentă la cum se mișcă emoțiile. Ai conștientizări legate de cum să intri în starea de a simți vremea creativității/sexualității

Energia Rădăcină în Centrul Intuiției A rămâne împământată în mijlocul conștientizărilor și solicitărilor. Văzând unde să-ți prioritizezi viața fizică te pregătești să-ți gestionezi mai bine intuiția.

Energia Coroanei în Centrul Intuiției Simbolurile și arhetipurile centrului intuiție te pregătesc pentru multidimensiunile vieții spirituale

În sus pe chakra intuiției – curentul eliberator – copacul cunoașterii – trezirea

Aici înveți conceptualizarea imaginii de ansamblu, că există mai mult de un mod de a face. Începi să întrezărești mai mult decât o realitate și să găsești în calea ta simboluri și arhetipuri.

Aceasta e calea discipolului, a vieții centrate în spiritualitate. Planul vizionarului. Tot mai conștientă de calea vieții tale la nivel arhetipal. Nivelul conștiinței este tot mai înalt și trăiești tot mai mult exprimându-ți darurile, talentele. E important pe această cale o bună împământare și să onorezi simultan planul material și cel spiritual.

Aspecte ale energiei

Simbolism

 1. Exces – Halucinații
 2. Deficiență – Insensivitate
 3. Echilibru – Intuitivă

Intuiție

 1. Exces – Iluzie
 2. Deficiență – Viziune slabă
 3. Echilibru – Perceptivă

Imaginație

 1. Exces – Obsesii
 2. Deficiență – Dificultatea de a vedea viitorul
 3. Echilibru – Imaginativă

Vizualizare

 1. Exces – Dificultate în concentrare
 2. Deficiență – Lipsa imaginației
 3. Echilibru – O bună memorie

Conștientizări

 1. Exces – Coșmaruri
 2. Deficiență – Dificultate în vizualizare
 3. Echilibru – O bună reamintire a viselor

Vise

 1. Exces – 
 2. Deficiență – Slabă reamintire a viselor
 3. Echilibru – Abilitatea de a conceptualiza

Viziune

 1. Exces – 
 2. Deficiență – Negare
 3. Echilibru – Abilitatea de a vizualiza

 

 1. Exces – 
 2. Deficiență – Monopolizat
 3. Echilibru – 

Ajută în vindecare

 • Terapia cu culori
 • Meditații
 • Trăirea momentului
 • Aprecierea și încrederea în intuiție

Gât-Intuiție Învață o limbă străină, studiază diverse culturi. Lucrul aici e important atunci când simți că nu-l poți înțelege pe celălalt, ce vrea să spună, să facă sau să fie. Când cele două energii lucrează împreună începi să discerni de ce cineva vorbește, se comportă, este într-un anumit fel.

Inimă-Intuiție Capeți noi conștientizări despre relație prin jocul ce crezi tu că știi tu despre celălalt și invers.

Solar-Intuiție Pregătește lista cu ce ai de făcut, împărțind-o în două coloane. În stânga notează ce știi sigur că vei face, în dreapta scrie Asistență de la Univers și notează-le pe cele la care ai nevoie de mai mult ajutor decât stă în puterea ta acum. Focusează-te zilnic pe ce poți face tu și lasă Universul să-și facă treaba pe măsură ce le vine vremea coacerii.

Sacral-Intuiție Carnețelul este o invitație pentru ca inspirația să curgă mai ușor prin tine. Scrie în momentul în care simți, în acest fel păstrezi inspirația în curgere. Dacă vine inspirația în contul altei persoane așteaptă momentul potrivit pentru a i-o împărtăși. Acestea te vor ajuta să îți folosești discernământul, nu să fii mereupresat de sentimentele tale. 

Rădăcină-Intuiție Urmându-ți intuița capeți perspective fizice și experiențe care te vor ajuta să îți sporești încredere în simțurile tale.

Coroană-Intuiție Învață să înțelegi sensul mai profund al simbolurilor. Meditația, contemplarea, divinația, scrisul creativ ajută.