Ziua 7 @ Perla de Suflet Vindecat

Îți trimit un zâmbet larg și o îmbrățișare cu drag! Ia-ți timpul de a veni cu totul aici, în prezent. Eliberează pentru moment tot ce a fost până acum și ce va să fie. E o călătorie în afara timpului, în infinitul vieții. Ești aici, tu cu tine, iubită, apreciată și susținută de întreg, de viață. Asemeni ție, și alte steluțe creatoare săvârșesc această călătorie. Să ne fie cu blândețe și bucurie de bine.

Explorezi recunoașterea divinității

Munca de aici te ajută să menții perspectiva că nu vei fi pentru totdeauna prinsă în timp. Viața aici e un experimenyt prețios unde înveți în mai multe niveluri și dimensiuni decât poți realiza în momentul prezent.

Păstrează în minte că întotdeauna e mai mult decât poți percepe.

Dezvoltă-ți abilitatea de a nu te supra-atața de cum lucrurile ar trebui să fie, lasă viața să-ți schițeze cea mai bună cale.

Când vine vorba de cel mai înalt și bun aspect aș chakrelor, chakra coroană e acolo, ghidîndu-le să îmbrățișeze ce e mai bun din natura fiecăreia.

A te simți conectată la un scop mai înalt e unul din beneficiile de a avea chakrele aliniate cu acest centru energetic.

Abilitatea ta de a recunoaște ce e pentru binele tău cel mai înalt, la orice nivel este munca Coroanei.

Când ești aliniată cu esența a ceea ce ești, energia Centrului Coroană se simte ca și cum ai ajuns acasă, un loc pe care îl recunoști întrucât întotdeauna i-ai apaținut.

Lucrurile ce ies la suprafață aici o fac pentru a te ajuta să înveți că atașamentele tale sunt cele care te distrag de la ce e mai important. Când coroana ta e deschidă, vindecarea are loc la viteză cuantică, e ca și cum ai reveni acasă la cine ești tu cu adevărat, grația pulsând prin tine, fiind martoră a căilor tale divine, realizându-ți potențialul și valoarea incomensurabile.

Chakra Coroană oferă un simț al conexiunii dintre chakre, una cu cealaltă.

Întâlnirea Spiralelor de energie în Centru Coroană

Energia Intuiției în Centrul Coroană Susține multi dimensiunile Centrului Coroană

Energia Gâtului în Centrul Coroană Aliniearea credinței cu frecvența vibrațională este locul perfect din care să ceri, să te aliniezi cu și să permiți binecuvântările să se potrivească vibrațional

Energia Inimii în Centrul Coroană  Să te simți iubit necondiționat, divin și să-i iubești pe ceilalți

Energia Solară în Centrul Coroană  A lăsa universul să lucreze în favoarea ta

Energia Sacrală în Centrul Coroană  Accesezi fântâni ale abundenței ce curg continuu prin creativitate, aprecieri, intimitate

Energia Rădăcină în Centrul Coroană  Adesea limitele fizice ale corpului sunt binecuvântări deghizate, pentru a te ajuta la eliberarea finală și la lăsarea unei moșterniri divine

În sus pe chakra coroanei – curentul eliberator – copacul cunoașterii – trezirea

Înveți să recunști tipare, obiceiuri. Simți conectarea cu întregul. Ai un nou simț al aparteneței. Experimentezi transcendența. Vezi rafinarea și extazul în toate experiențele.

Aici ești dincolo de căutare. Ești în lume dar nu d-a lumii. Depășești frica și manipularea lumească. Eși un exemplu viu al unei minție detașate și ești dedicată cu compasiune în a-i asista pe ceilalți să-și găsească drumul afară din întuneric în lumina spirituală.

Aspecte ale energiei

Transcendență

 1. Exces – Supra intelectualizare
 2. Deficiență – Cinism sșpiritual
 3. Echilibru – Aptă să percepi, analizezi și asimilezi informație

Imanență

 1. Exces – Dependent de spiritualitate
 2. Deficiență – Dificultate în învățare
 3. Echilibru – Inteligentă

Sistemul de credințe

 1. Exces – Confuzie
 2. Deficiență – Sistem de credințe rigid
 3. Echilibru – Reflexivă, meditativă

Puterea înaltă

 1. Exces – Disociere de corp
 2. Deficiență – Apatie
 3. Echilibru – Conștientă

Divinitate

 1. Exces – 
 2. Deficiență – Exces în chakrele inferioare
 3. Echilibru – Mintea deschisă

Uniune

 1. Exces – 
 2. Deficiență – 
 3. Echilibru – Abilitatea de a pune întrebări fără a te simți amenințată

Viziune

 1. Exces – 
 2. Deficiență – 
 3. Echilibru – Conexiune spirituală
 1. Exces – 
 2. Deficiență – 
 3. Echilibru – Înțelepciune
 • Exces – 
 • Deficiență – 
 • Echilibru – Înțelegere largă

Ajută în vindecare

 • Postul
 • Explorările spirituale
 • Masajul scalpului
 • Aprecierea căii către sinele tău esențial

Intuiție-Coroană Comunicând cu Sinele tău Autentic îți va deschide abilitatea de a-ți vedea propria divinitate,m pe măsură ce înveți înțelepciune despre cine ai fosst cu multă vreme înainte de a veni în această viață fizică și cine vei fi mult după ce vei pleca

Gât-Coroană Spune ceea ce crezi cu voce tare, ascultă mesajele Sintelui tău Autentic

Inimă-Coroană Deschide-ți inima în fața Iubirii pure ce se află peste tot în jurul tău.

Solar-Coroană Revendică-ți puetera personală și iubește-te pe tine însăți. Retragerea proiecțiilor ego-ului te va ajuta să-ți deschizi abilitatea de a permite binecuvântărilor peste așteptări să curgă în viața ta.

Sacral-Coroană Să simți când e timpul potrivit pentru a face sex, intuind o fereastră de a crea împreună unul cu celălalt. După orgasm, în acea relaxare profundă, este un spațiu de deschidere pentru ca binecuvântările să curgă în viață. A te folosi de acest timp pentru a imprinta sentimentele a ceea ce îți dorești poate fi benefic.

Rădăcină-Coroană Deschiderea unui spațiu sacru pentru o experiență fizică te va susține. Când mergi la culcare recunoaște miracolul – viața ta și onorează-ți experiențele fizice.