lunea reCreatoare

* pune energia în mișcare

În fiecare zi de luni, te invit să îți dedici timp pentru tine, pentru întâlnirea ta cu spiritul tău magic, creativ și jucăuș. Lasă-te ghidată, urmează-ți intuiția. Descoperă locuri noi în afară și în tine.

  • Celebrează cu bucurie REUȘITELE (Aruncă o privire la săptămâna ce taman s-a încheiat. Pentru ce ești recunoscătoare, ce s-a petrecut important de reținut?)
  • notează-ți CONȘTIENTIZĂRILE (Ce ai mai aflat despre tine, despre viața ta?)
  • activează cu încredere INTENȚIILE tale (Care simți că e focusul pentru săptămâna proaspăt începută. Pe ce e nevoie să îți concentrezi atenția? Ce ai de dus la bun sfârșit? Ce îți solicită implicarea ta acum? Așterne în scris, formulat pozitiv, intenția săptămânii)
  • pornește FIRUL pentru noua săptămână (Care sunt primii pași pe care îi poți face? Ce te inspiră?)

Folosește un caiet, ideal fără linii, pentru a colecționa notițele/desenele/ideile explorărilor tale la lunea reCreatoare. Din când în când recitește-le și lasă-te surprinsă de ce poveste se scrie filă cu filă, parcă de la sine.

Cu fiecare nouă explorare îți doresc să-ți sporești BUCURIA MAGICĂ DE A FI TU, cea perfectă în imperfecțiunea ta.

Lunea reCreatoare este despre a crea un spațiu în noi care să permită nașterea firească a noi experiențe, noi puncte de vedere, noi conștientizări, noi clarificări. Este despre a ne antrena starea de prezență și atenția pentru a deveni receptive la ceea ce viața are pregatit special pentru noi acum.

Te interesează și pe tine

Doar fii tu însăți

www.special4u.ro