Moment de final…

Ok, am ajus la o linie de final și mă gândesc încotro să o apuc. Înapoi în memorabilele învățături ale trecutului sau înainte, în aventura necunoscutului.

Cum sunt încă nehotărâtă, cu inclinație spre înainte, mă întreb ce mai e acum de bifat.

Ce-mi răsare iute în gând e acest moment astrologic important (se pare că astrologia e un cuvânt cheie în insemnările de până acum).

Așadar… încheiem cu BRIO o nouă rotație pe zodiac a Soarelui. Călătoria a început cu zodia Berbecului acu un an.

Acum știu că e haios. Călătoria nu se știe când a început, însă nouă, oamenilor, tare ne mai place să dăm sens lumii/fenomenelor înconjurătoare.

Zice-se că în zodia Berbeculului se inițiază un #andecreștere iar pe vremea Peștilor ne bucurăm de reîntoarcere acasă… la întreg… la punctul zero.

Nu începem pagina complet albă. Ci creăm din sămânța ce s-a conturat în decembrie anul trecut și stă blând în germinare, mai pregătită sau mai puțin, poate încă nehotărâtă, poate nerăbdătoare. Așa ca plantele ce nu știu… o fi vreme bună, o fi vremea rea… să iasă din pământ, să nu iasă… incertitudinea specifică vremurilor în care conjunctura oscilează dintr-o extremă în alta.

Ups, am luat-o cu ale mele povești înainte și simt că e nevoie să fac o precizare.

Din 2013 au ieșit în calea mea ritmurile naturale. Adică cum vine asta? Varianta scurtă ar fi ceva de genul:

  • Am trăit o experiență aparent banală ce mi-a scos în față importanța energiei mele
  • Am făcut un desen pueril pe care l-am intitulat Energy Work
  • A doua zi habar nu am cum am ajuns pe internet la site-ul Lisei Michaels și ale ei ritmuri naturale.
  • Am cumpărat cartea instant și parcurgând-o, am avut un sentiment de recunoaștere, parcă am revenit acasă
  • Și iată că de atunci sunt mai conștientă de ritmurile naturale și cum mă susțin/își bagă coada în viața mea personală și profesională.

Bun… revenind la prezent, mă întreb ce e potrivit pentru acest moment de încheiere…

E un sentiment ciudat, că simt cum trepidează la viață noua energie, proaspătă, de primăvară. Dar oare nu asta e și una din chichițele lumii de azi? Nu acordăm timpul pentru a celebra/comemora sfârșiturile. Nu-i de mirare că mai totul pare de-a valma adesea, fără cap și coadă.

Las scrisul la o parte, închid ochii, respir liber și zâmbesc. Las să iasă la suprafață ceea ce simt legat de acest ciclu astrologic aflat la al lui cuvânt de încheiere.

Simt o încântare. Sunt fericită și mă felicit pentru munca de vindecare și acceptare a laturii mele spirituale & senzuale.

Mai simt și o frică cum răsare. Sentimentele frumoase îmi dau o stare de beatitudine ce uneori mă expansionează dincolo de posibilitățile curente. Apoi, când revin din stare, am de muncit ceva pentru a ajunge și-n concret acolo unde încântarea m-a condus inspirat.

E o minunăție. Posibilitățile omului de a se expansiona având imaginația precum un catalizator, se mai și contrazic cu realitatea de aici și acum. Și aici e locul unde își spune cuvântul măiestria în co-creație cu grație.

Știu, putem face calcule riguroase, gestiona riscul… și totuși viața nu poate fi ținută 100% în frâu. E neîmblânzită, năbădăioasă pe alocuri.

Oare sunt suficient de antrenată și experimentată să-i navighez tumultul?

Da… aici mi-e conștientizarea azi… cum împac jucatul în siguranță cu aventurarea riscantă.

Diversificarea… zone/momente unde aleg jocul sigur… și altele unde îmi asum riscul ce vine cu potențial de câștig și pierdere. Că tot e activ subiectul, dat fiind faptul că săptămâna trecută am fost la un seminar XTB despre investiții.

Între noi fie vorba, una din marile mele plăceri este să folosesc informații dintr-un domeniu al vieții în altele ce în aparență nu par înrudite. Dar cum viața în sine nu e complicată, tiparele de energie se propagă în mai multe părți odată și e de-a dreptul minunat ce poți descoperi așa.

Bun… cam asta a fost pe azi.

Îți recomand și ție să îți iei o perioadă de 10 minute – 1 oră, după cât îți poți permite și ai chef… și explorează… ce simți că azi se încheie… ce celebrezi… la ce te deschizi?