Our Full-Package features

La finalul lui 2011 mi-am luat inima în dinți și mi-am propus să îmi îndeplinesc visul

Dorința mea cea mare – să îmi creez cu succes mica mea afacere ascultându-mi pasiunea, acel ceva special ce vine din interior, și folosind darurile, talentele mele în ceea ce fac.

În acest fel nu simt că lucrez, e ca un joc, îmi fac munca cu ușurință și mă distrez, iar rezultatele pe care le obțin sunt minunate. Deocamdată cred că a aborda astfel viața profesională la noi în țară implică multe riscuri, dar aduce împliniri ca efecte secundare.

Consecința alegerii mele… anul 2012 a fost un an cu provocări. Un an în care nu știam dacă deciziile luate sunt dintre cele bune sau de-a dreptul neinspirate. Un an în care am simțit cum timpul îmi scapă printre degete. Ceea ce eu mi-am propus a fost departe de a fi realizat. Un an în care dacă mă întrebai cu ce mă ocup habar nu aveam să îți răspund… nu că acum știu mult mai bine, dar cel puțin m-am împăcat cu ideea că vreau să îmi ascult în continuare inima și pe plan profesional.

Nesiguranță, întristare, vinovăție au fost dintre emoțiile de top trăite în mare parte în acest an.

Cum nu ne este dată o încercare fără o binecuvântare. 2012 a fost anul în care am simțit pe propria piele MAGIA BUNĂ-STĂRII INTERIOARE.

Tu știai că nu ne vine deloc ușor să apreciem adevărata valoare a ceea ce suntem, a ceea ce putem face și a ceea ce avem?

De regulă suntem înclinate să vedem negativul, ce lipsește, ce nu merge bine – din programări genetice, din frică, din cauza educației, a mass-mediei…

Mai avem și obiceiul să ne creăm stările și să apreciem ce e de valoare influențate fiind de ce vedem în exterior. Pe această bază tragem apoi concluziile – ne conformăm realității sau reacționăm. Cel mai adesea o facem din dorința de a ne conforma și din frică. Iar atunci când exteriorul nu e roz bon-bon sau în concordanță cu preferințele noastre și/sau așteptările societății, am cam dat-o de belea.

Contactează-mă

  • +40 723 170 445
  • carmen@special4u.ro
Facebook Comments