În primăvara anului 2013 am simțit o chemare interioară de a crea un spațiu colorat și jucăuș unde persoane ce lucrează pe cont propriu să poată participa la consiliere individuală și ateliere de dezvoltare a abilităților antreprenoriale prin metode creative.

Am început prin a lucra cu mine și afacerea mea. Am creat un acordeon al dorințelor (un vision board la purtător). În toamnă am semnat conctractul pentru spațiu. Seara, când mă întorceam spre casă, o lună mare strălucea pe bolta cerului.

Cu acea ocazie am descoperit că acordeonul dorințelor îl făcusem în perioada de lună nouă în Taur iar contractul pentru spațiu l-am semnat de lună plină în Taur. Așa au venit în viața mea Ritmurile Naturale și practica de a co-crea în armonie cu ele. Acordându-le atenție am învățat modul organic de a crește nu doar personal ci și propria afacere.

Nu e nevoie de cunoștințe de astrologie, ci doar de a-ți rezerva timp pentru a te conecta la tine și la mesajul pe care fiecare moment îl are pentru creșterea ta și cultivarea dorinței tale creatoare.

Calendarului i-am adăugat componenta de Cale-în-dar

Timpii sunt dați de ciclurile soarelui pe parcursul unui an și al lunii pe parcursul unei luni, condimentați cu caracteristicile date de energia semnelor zodiacale.

De curiozitate am căutat în dicționar cuvântul CREȘTERE: A se mări treptat, a deveni mai mare ca rezultat al proceselor vitale din organism.

Despre asta este Un an de Creștere pe ritmuri naturale – despre acordarea acelui timp pentru a conștientiza și favoriza procesele vitale creatoare ale ființei tale. De a-ți auzi adevărul și ghidarea interioară. De a-ți simți impulsul creator ce îți animă acum ființa.

cu ce te poți alege tu?

Nu vei mai ținti după vise irelevante, nu te vei mai da peste cap să creezi ceea ce societatea definește ca fiind succes sau ce-ți zici tu că așa ar trebui.

Te vei iniția în a fi un co-creator în armonie cu viața ta, pas cu pas, conștientizare cu conștientizare.

  • ritmurile naturale îți vor susține dansul pe ritmul adevăratului tău potențial interior
  • alinierea cu ciclurile naturale te ajută să te conectezi mai profund cu natura ta interioară și procesul organic al creșterii și transformării continue
  • natura are ritmuri ce mișcă și curgerea din viața ta, cu ajutorul lor te deschizi la ce e viu și în mișcare în natură și în tine în orice moment
  • acest tempo natural te va ajuta să devii mai ritmică, echilibrată, capabilă de a-ți aduce creațiile în formă cu intenție și mai multă ușurință
  • când ești aliniată la propriile ritmuri, îți auzi cu mai multă claritate adevărul și ghidarea interioară
  • conectarea la ritmurile tale interioare îți aduc liniște și flexibilitate în viață

Facebook Comments