Important de reținut. Când vine vorba de tine, tu ești experta

Îți sugerez să găsești o modalitatea de a colecționa notițele, un caiet cu foi veline, coli A4 într-un dosar, caiet mecanic, sau poate o cutie… Folosește creioane colorate, carioci, acuarele, hârtie colorată, imagini din reviste. Orice îți este la îndemână, te relaxează și îți stimulează exprimarea creativă. Nu e nevoie de talent artistic. Lasă-te surprinsă de arta reCreatoare făcută în stilul tău.

Starea pe care ți-o creezi și din care reflectezi este cea care contează în accesarea celor mai profunde mesaje și setarea intențiilor.

Nu există reguli, tu ești cea care decide cum e potrivit pentru tine în fiecare moment. Permite-ți să-ți asculți propriul ritm, să găsești momentul potrivit ție pentru reflectare. Important e să iei presiunea de pe tine, nu să adaugi mai multă.

Crează-ți un spațiu unde să te simți bine. Relaxează-te cu un duș. Apelează la aromaterapie. Aprinde o lumânare. Adu-ți la îndemână paharul cu băutura preferată.

De asemenea este important să îți asumi responsabilitatea pentru a te îngriji. Deși pare joacă de copil, poți atinge zone sensibile care au nevoie de atenția ta delicată. Nu ezita să soliciți ajutorul atunci când procesele interioare devin intense sau scot la iveală aspecte ce se cer acceptate, vindecate. Nu e nimic ieșit din comun, nimic în neregulă cu tine. Fiecare dintre noi e nevoie să descoperim cum să ne îngrijim de bună-starea noastră interioară.

Acestea fiind zise, te invit la prima explorare Cale-în-dar.

Facebook Comments