Îngrijește-ți bucuria

Când simțim bucurie, suntem acordate cu Universul!

Când simțim bucurie, ne cunoaștem pe noi înșine!

Din acest motiv râsul e cel mai bun medicament. Bucuria ne dă atât de multă energie, încât nu mai simțim că trebuie să forțăm, să impunem sau să manipulăm nimic și pe nimeni, niciodată, pentru ca lucrurile să se desfășoare cum ne dorim. Lucrurile se așează perfect de la sine! Cu cât este mai mare sau mai expansivă energia noastră, cu atât mai puternice ne simțim! Soluția este voia bună, râsul și iubirea.

În comunicarea iubitoare, suntem fericite. Nu se întâmplă chiar mereu ca lucrurile să fie cum vrem noi și nici nu avem dreptate chiar tot timpul, dar suntem cu adevărat profund fericite.

Comunicarea plină de bucurie este o celebrare continuă a vieții… o celebrare a spiritului uman! Atunci când suntem inspirate, suntem conecate la spiritul nostru! Ne cunoaștem sinele autentic! Noi suntem sinele nostru autentic!

Bucuria este locul unde energia creativă și toate ideile curg fără efort, locul de unde vine toată voința pentru a le pune în practică și de unde vin toate soluțiile problemelor. E ca și cum trebuie doar să fii prezentă și mindful, cu conștiența deschisă la semne! Ne ascultăm instinctul! Nu lăsăm valul să ne conducă, dar avem încredere și ne lăsăm purtate de el! Viața devine o distracție!

Bucuria știe, în mod intuitiv, că totul va fi perfect așa cum trebuie să fie, atâta timp cât energia noastră se bazează pe expansiune, încredere și atenție susținută.

Așadar ce îți provoacă bucurie? Ce te face să strălucești? Ce îți face inima să cânte?

Răspunsurile la aceste întrebări îți vor aduce pace. Poți simți adevărul în interiorul tău. E un sentiment eliberator.

Comunicarea pașnică poate fi foarte greu de recunoscut, deoarece se mișcă cu viteza luminii. Pentru ochiul liber și raportat la simțurile noastre, universul pare să aibă o mișcare lentă, însă comunicarea pașnică rezonează, de fapt, atât de repede sau atât de dinamic, încât pare să fie inactivă. Ca și cum timpul stă pe loc.

Gândește-te: nu ai fost niciodată atât de absorbită de un proiect încât ai rămas surprinsă, când te-ai uitat la ceas și ai văzut că au trecut ore, nu minute? Aceasta este liniștea sufletească. Ai găsit un scop. Viața ta are un sens. Ești plină de viață. Ești tu însăți.

Privește un apus: soarele pare să coboare foarte încet spre orizont, însă pământul se mișcă cu  1675  km/oră, adică 465 m/s. Acest nivel extraordinar de energie este spațiul în care se creează operele de artă, muzica, arhitectura. Ai accesat cele mai înalte tărâmuri ale conștiinței.

Misiunea este de a menține acest nivel de putere! Aici se desfășoară multe fapte mărețe. Este spațiul în care frica este  atât de departe de tine, încât nu are niciun efect asupra ta. Acesta este locul în care au loc exteriențe și sincronizări greu de explicat. Acesta este niveul maxim al responsabilității în ceea ce privește viața ta. Aici are loc magia!

Scopul lucrează prin noi, atunci când comunicăm din energia acestui nivel. Nu trebuie să muncim pentru asta deși ceilalți s-ar putea să creadă că muncim din greu. Noi ne aflăm în anergia creatoare și îi permitem să curgă și să lucreze prin noi. Soluțiile devin evidente, semnele sunt peste tot, nu ne putem opune și totul se desfășoară cu încredere, ușurință, voie bună, entuziasm și fericire.

Doctorul David Hawkins, autorul lucrării Putere versus Forță, afirmă că doar 1 din 10 milioane de oameni este un comunicator pașnic. „La acest nivel”, spune el, „totul este conectat la tot printr-o prezență a cărei puetere este infinită, extrem de blândă și totuși foarte solidă”.

Această prezență a fost numită de Gandhi „forță – Există o forță în Univers, care, cu permisiunea noastră, va curge prin noi și va produce rezultate miraculoase.”

Pacea este cea mai puternică prezență. Pacea reprezintă locul numit acasă.

Aceasta ești tu cu adevărat.

fragment din cartea Puterea emoțiilor de Crystal Andrus Morissette

E vremea oare pentru o schimbare și la tine?

Când mi-am început călătoria către mine, înainte să îmi fie mai bine viața mi s-a întors cu capul în jos pe toate planurile. A-ți spune DA ție însăți – cel mai simplu și, totodată cel mai greu lucru de făcut. Fie ca această mică broșură să-ți fie de inspirație

Facebook Comments