Cercei cu diamante: Accesoriul perfect pentru ocazii speciale

cercei cu diamante

Cerceii cu diamante sunt accesorii atemporale şi elegante, mereu la modă, rezistente şi uşor de purtat, de combinat cu alte bijuterii. Se pot purta la orice fel de ocazii, adăugând eleganţă şi lux oricărui outfit, arată foarte bine şi au o valoare care va creşte în timp. Prezenţa diamantelor şi un design ales cu atenţie te vor menţine în centrul atenţiei indiferent unde mergi când îi ai la ureche.

Ce avantaje îţi oferă purtarea lor, cum îi alegi şi la ce ocazii îi vei putea purta? Răspunsurile la aceste întrebări le vei afla în rândurile ce urmează.

Avantajele purtării cerceilor cu diamanete la ocazii speciale

Purtarea cerceilor cu diamante la diverse evenimente vine la pachet cu o serie de beneficii. Cerceii cu diamante vor atrage atenţia, vei fi mereu în centrul atenţiei, statutul în societate va fi îmbunătăţit indiferent de evenimentele la care alegi să participi. Încrederea în tine este îmbunătăţită, arăţi mai bine, primeşti aprecieri, îţi poţi evidenţia personalitatea şi stilul mult mai uşor cu perechile de cercei cu diamante.

Îi poţi purta la orice fel de evenimente şi se accesorizeaza uşor, sunt rezistenţi, durabili, nu au nevoie de întreţinere specială, se găsesc pe piaţă într-o varietate de forme şi cu un design deosebit de fiecare dată. Se pot alege foarte uşor cercei cu diamante care să se potrivească stilului, personalităţii, aspectul persoanei care poartă acest tip de cercei va fi unul elegant, rafinat.

Cerceii cu diamante nu îşi pierd din atractivitate şi din valoare în timp, nu se demodează niciodată, sunt mereu la modă şi în tendinţe, aşa că va fi o investiţie care se va amortiza foarte rapid. Nu contează ce formă are faţa ta, ce fel de lobi ai urechii ai, înguşti, largi, cerceii cu diamante se potrivesc perfect de fiecare dată.

Se pot purta la evenimente încărcate de emoţie, personale, dar foarte bine merg şi cu ţinute de gală sau cu ţinute casual de la întâlniri business. Plus că merg excelent cu orice tip de coafură, aşa că nu îţi vei face probleme în privinţa aranjării părului când ai de gând să porţi cercei cu diamante de cea mai bună calitate.

Sistemele lor de prindere sunt simple, se pot purta uşor şi nu au greutate mare, deci alte două avantaje importante ale acestor accesorii-bijuterii. Odată aleasă o pereche de cercei cu diamante versatilitatea look-ului se va îmbunătăţi simţitor.

Cum ne alegem cerceii cu diamante de calitate şi unde îi putem purta?

Alegerea unor cercei cu diamante nu este deloc complicată. Te gândeşti la bugetul alocat pentru început, cu cât mai mare, cu atât mai bine, mai ales că discutăm şi despre diamante. După buget vei fi atent la cei 4 C, tăietură, culoare, claritate, greutate karate pentru diamante, dar şi la forma diamantului, cele mai scumpe sunt cele cu o tăietură rotundă, cele mai ieftine cele sub formă de pară.

Stilul de fixare pentru diamantele de la cercei va fi iarăşi foarte important când îi alegi, el se alege în funcţie de complexitatea dorită şi de stilul abordat.

Va conta şi materialul din care sunt cerceii, aur, galben, roz, alb, platină, argint, el va fi complementar diamantelor şi va îmbunătăţi strălucirea lor, le va pune în valoare mult mai bine. La final te vei interesa de certificarea diamantelor şi cerceilor cu diamante, ca să te asiguri că ai calitate şi autenticitate. Nu uita de sistemele de prindere pentru cerceii cu diamante când îi alegi, este bine să fie cât mai uşor de prins de lobul urechii şi cât mai siguri în timpul mişcării.

Unde putem purta cerceii cu diamante? Sunt foarte multe ocazii la care putem opta pentru acest accesoriu versatil şi original. De exemplu, îi putem purta la nuntă, la cina formală, la ceremonii de gală, baluri de caritate, la petreceri tip cocktail, recepţii, dar şi în viaţa de zi cu zi, la muncă, la plimbare, oriunde dorim, aducând plus valoare stilului nostru.

Să nu uităm nici de aniversări, nu contează ce aniversăm, la evenimente culturale, unde ţinuta este obligatorie, concerte, spectacole diverse, întâlnirile importante sunt o altă ocazie în care putem să avem cercei cu diamante la urechi.

Nu se vor purta orice fel de cercei cu diamante la astfel de evenimente. Cerceii tip candelabru sau cu diamante solitare merg la ţinutele de gală, la nuntă însă purtam cercei cu diamante mari, cu tăieturi şi culori diferite.

Cinele romantice cer cu siguranţă cercei cu diamante mici, cu forme mai „subtile” care să nu atragă atenţia prea mult, să fie mai discreţi, la aniversări, evenimente personale, se vor purta cercei cu diamante care au o anumită simbolistică, semnificaţie.

Ieşirile cu prietenii sunt ocazia perfectă să porţi cercei cu diamante, cu cercuri mici de diamante, cu diamante tip picătură pentru un aspect şi mai elegant. Întotdeauna vei alege o pereche de cercei cu diamante potrivită formei feţei tale. La feţele ovale merg purtaţi orice fel de cercei, la o faţă rotundă avem cercei lungi, dar şi sub formă de lacrimă, iar la faţa pătrată se vor potrivi de minune cerceii cu diamante rotunzi sau ovali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *